Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluit

Schroefhulpstuk met lintaanvoer

Algemeen

Het hulpmiddel bestaat uit twee hulpstukken die op een schroefmachine worden geplaatst, waardoor er gemakkelijker in plafonds en vloeren geschroefd kan worden.

Arboverbetering:
Door beide hulpstukken te gebruiken kan rechtopstaand in vloeren geschroefd worden en zonder klimhulpmiddel in een plafond. De schroefmachine kan met twee handen bediend worden.

Fabrikaat:
Quick Drive Simpson Strong-Tie

Leverancier:
M&B Bevestigingspartner
Joure
Tel.: 0513-412781
info@bevestigingspartner.nl 

Prijsindicatie:
Euro 238,70 excl. BTW.

Technisch

Productomschrijving:
Het hulpmiddel bestaat uit twee hulpstukken, te plaatsen op een schroefmachine. Met één hulpstuk ontstaat een automatische lintaanvoer van de schroeven, het tweede hulpstuk bestaat uit een verlengstuk voor de schroefmachine waardoor er gemakkelijk in plafonds en vloeren geschroefd kan worden. De hulpstukken zijn te plaatsen op alle merken schroefmachines.

Gebruik:
De hulpstukken zijn in combinatie met een schroefmachine bruikbaar voor de snelle montage van o.a. platen of planken op de vloer en aan het plafond. Zonder verlengstuk is het andere hulpstuk ook (de automatische lintaanvoer van de schroeven) is bruikbaar voor het schroeven van bijvoorbeeld wandplaten. Alle soorten schroeven zijn geschikt om gebruikt te worden in de automatische lintaanvoer. Klik hier voor een video van de Quick Drive.

Specificaties:
Schroefkop:
-Lengte: 22 mm
- Gewicht: 428 gram
- Materiaal: teflon

Verlengstuk
- Afmetingen: lengte 520 of 570 mm
- Gewicht: 1038 gram

Effecten

Arbo effecten:
Door deze hulpstukken te gebruiken kan rechtopstaand in vloeren geschroefd worden en zonder klimhulpmiddel in een plafond. De schroefmachine kan met twee handen bediend worden.

Efficiency effecten:
Schroeven indraaien met de automaat gaat sneller doordat achter elkaar door gewerkt kan worden, zonder nieuwe schroeven op de bit te plaatsen. Bukken en klimmen is niet meer nodig bij het schroeven in vloeren en plafonds.

Randvoorwaarden

Technische:
Het lint kan in de weg hangen bij het werken op lastig bereikbare plaatsen.

Organisatorische:
-


Laatste update informatie: 3 mei 2011