Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluit

Montagehulp

Algemeen

Beschrijving:
De montagehulp bestaat uit een verrijdbare steun die in hoogte verstelbaar is.

Arboverbetering:
Door gebruik te maken van de steunen kunnen te monteren objecten op de juiste plaats gebracht en gehouden worden, zodat de monteur zonder de objecten vast te hoeven houden, kan werken.

Fabrikaat:
Slimmekracht

Leverancier:
G. van Grootveld V.O.F. 
Scherpenzeel
Tel: 06 - 53 93 42 86
gertvangrootveld@wanadoo.nl
www.slimmekracht.nl

Prijsindicatie:
Euro 835,- excl. BTW

Huur
G. van Grootveld V.O.F.
Scherpenzeel
Tel: 06 - 53 93 42 86
- per dag Euro 15,- ,met boor Euro 22,50 excl. BTW
- per week Euro 50,- met boor Euro 75,- excl. BTW

Technisch

Productomschrijving:
De montagehulp bestaat uit en onderstel met 3 wielen waarop verticaal een stang is gemonteerd. De wielen zijn voorzien van een blokkeermogelijkheid. De verticale stang is in hoogte verstelbaar door een slingermechanisme te bedienen. Aan de bovenzijde van de stang is een vork aangebracht waarin of waarop de te monteren objecten geplaatst kunnen worden. Met het hoogteverstelmechanisme kan de montagehulp ook gebruikt worden om druk uit te oefenen op het object dat op of aan de bovenzijde van de stang bevestigd is.

Gebruik:
Door gebruik van dit hulpmiddel is het mogelijk om montagewerkzaamheden door één persoon te laten verrichten. Er is geen andere persoon nodig om de te monteren objecten vast te houden.Het hulpmiddel is te gebruiken voor platen tegen een plafond bevestigen, leidingen aan het plafond bevestigen, stelwerkzaamheden uit te voeren. In combinatie met een houder en boormachine is dit hulpmiddel ook bruikbaar als boorstatief voor het boren in het plafond. Met het hoogteverstelmechanisme kan op de boormachine druk uitgeoefende worden t.b.v. het boren.

Specificaties:
- Gewicht: 23 kg
- Materiaal: overwegende staal
- Hoogte : 3 meter
- Drukkracht: 80 kg

Effecten

Arbo effecten
Door gebruik te maken van de steunen kunnen te monteren objecten op de juiste plaats gebracht en gehouden worden, zodat de monteur zonder de objecten te hoeven vast houden kan werken. Ook kan er geboord worden in het plafond zonder te klimmen of de boormachine te hoeven gebruiken.

Efficiency effecten
Montagewerkzaamheden kunnen door één persoon alleen uitgevoerd worden.

Randvoorwaarden

Technische:
De zwenkwielen zijn relatief klein zodat deze alleen op een harde ondergrond gebruikt kunnen worden.

Organisatorische:
Er zullen meerdere montagehulpmiddelen gebruikt moeten worden bij de bevestiging van lange objecten als buizen en leidingen.


Laatste update informatie: 18 mei 2009