Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluit

Inklimbeveiliging voor rolsteiger

Algemeen

Deze inklimbeveiliging voor rolsteigers is een hulpmiddel dat bevestigd wordt aan de rolsteiger zodat de steiger niet door onbevoegden kan worden betreden.

Arboverbetering:
Met dit hulpmiddel kan de gebruiker van de rolsteiger deze steiger snel en zonder inspanning beveiligen tegen onbevoegd gebruik. Bovendien belemmert de inklimbeveiliging het onveilige beklimmen van de rolsteiger aan de buitenzijde.

Introductiejaar:
2011

Fabrikaat:
Altrex Safe-Scaf

Leverancier:
Altrex BV
Zwolle
Tel.: 038 - 455 77 33
info@altrex.com
www.altrex.com

Prijsindicatie:
Euro 3300,- excl BTW

Technisch

Productomschrijving:
De inklimbeveiliging bestaat uit een combinatie van vier hekwerken waarvan één voorzien is van een af te sluiten toegangsdeur. Voor de zijkanten van de rolsteiger zijn er twee vaste frames, voor de achterzijde één en voor de voorzijde één frame met een af te sluiten toegangsdeur.

Gebruik:
Door gebruik te maken van de beveiliging hoeft de gebruiker van de rolsteiger geen andere inspanningen te verrichten om de steiger te beveiligen na het gebruik, zoals afbreken en weer opbouwen, verplaatsen, beveiligen met losse hekwerken etc. De inklimbeveiliging kan gebruikt worden op alle Altrex rolsteigers.

Specificaties:
- Afmetingen: B x H: 0,75 x 1, 85m; 0,75 x 2,45m; 0,75 x 3,05 m;  1,35 x 1, 85m; 1,35 x 2,45m; 1,35 x 3,05 m.
- Materiaal: aluminium

Effecten

Arbo effecten
Met dit hulpmiddel beveiligt de gebruiker van de rolsteiger snel en zonder inspanning tegen onbevoegd gebruik. Bovendien belemmert de inklimbeveiliging het onveilige beklimmen van de rolsteiger aan de buitenzijde.

Efficiency effecten
In vergelijking met de huidige beveiligingsmethoden als verplaatsen van de rolsteiger, afbreken en weer opbouwen of gebruik van (bouw)hekken wordt er bij gebruik van de inklimbeveiliging dagelijks veel tijd bespaard.

Randvoorwaarden

Technische:
Alleen toepasbaar in combinatie met Altrex rolsteigers

Organisatorische:
-


Laatste update informatie: 13 april 2011