Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluit

Handspuitcabine

Algemeen

De spuitcabine is geschikt om spuitverfwerk van beperkte omvang in een cabine uit te voeren.

Arboverbetering:
Door gebruik van de spuitcabine kan op ergonomische stahoogte gespoten worden. De nevel en schadelijke deeltjes worden grotendeels weggevangen door een filter waardoor de gebruiker in een schone, veilige omgeving aan het werk kan.

Introductiejaar:
2004

Fabrikaat:
Wiltec BV

Leverancier:
Wiltec BV
Uden
Tel: 0413 - 244 444
sales@wiltec.nl
www.wiltec.nl

Prijsindicatie:
Euro 2300,- excl. BTW

Technisch

Productomschrijving:
Een spuitcabine die geschikt is voor klein tot middelgroot spuitwerk. De cabine beschikt over een geluidsarme ventilator en dubbel filtersysteem. Dit vermindert het vrijkomen van nevel, damp en geluidsoverlast. Producten kunnen worden gespoten zonder andere werkzaamheden te hinderen (door bijv. nevel of damp).

Gebruik:
Een verstelbaar draaikruis in de cabine zorgt ervoor dat het product aan alle kanten kan worden gespoten (zonder aan te raken). De verlichting is recht boven het draaikruis geplaatst, zodat de verlichting schaduwwerking voorkomt. Hierdoor is er goed zicht op de kwaliteit van het spuitwerk.

Specificaties:
- Afmetingen: b x h x d 1260  x 2000  x1240 mm
- Onderdelen: draaikruis, dubbel filtersysteem, afzuiging, verlichting
- Afzuiging: 2000 m3/h met 0,75kW, 400V motor
- Licht: 2 x 18 Watt

Effecten

Arbo effecten
Doordat het verspreiden van nevel en damp zo veel mogelijk wordt voorkomen door het filtersysteem, kan de gebruiker in een schonere, veilige omgeving werken. Hiermee komt de gezondheid van de gebruiker niet in gevaar. Het spuiten van het onderdeel kan op ergonomische stahoogte worden uitgevoerd, waardoor er minder kans is op fysieke overbelasting.

Efficiency effecten
Klein spuitwerk hoeft niet meer te worden uitbesteed en kan ter plekke worden gespoten. Dit verhoogt de flexibiliteit en levert een kostenbesparing op.

Randvoorwaarden

Technische:
Geen

Organisatorische:
Geen


Laatste update informatie: 15 mei 2009