Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluit

Gereedschapskist op wielen

Algemeen

Beschrijving:
De gereedschapskist is een grote box om het gereedschap van een timmerman of stukadoor op te bergen en naar de bouwplaats te vervoeren.

Arboverbetering:
Beperken van de fysieke belasting door het gemakkelijk kunnen transporteren van het zware gereedschap.

Introductiejaar: 2007

Fabrikaat:
Rolbox

Leverancier:
Van der Vegt Produkt
Delfgauw
Tel: 015 - 361 14 15 of 06 - 229 860 34
rolbox@planet.nl
www.rolbox.nl

Prijsindicatie:
Euro 495,- excl BTW

Technisch

Productomschrijving:
Een gereedschapskist gemaakt van betonmultiplex en aluminium profielen en een as met twee wielen en voorzien van een handvat en een uittrekstang. De kist is voorzien van kanteldoppen voor het in- en uitladen op een laadvloer van de auto. De kist heeft twee verstelbare legplanken aan de binnenkant. De kist is afsluitbaar met een hangslot. De wielen kunnen ook uitgevoerd worden met grote luchtbanden bedoeld voor ongelijk terrein.

Gebruik:
De gereedschapskist is voor iedere medewerker in de bouw die veel gereedschap moet meenemen naar de bouwplaats geschikt. Het gereedschap wordt overzichtelijk in de kist opgeborgen en de kist is gemakkelijk te verplaatsen. De uitrekstang werkt als een hefboom om de tilbelasting te verminderen bij het omhoog en omlaag brengen van de kist.

Specificaties:
- Afmetingen groot model: l x b x h: 50 x 60 x 100 cm. Gewicht: 35 kg.
- Afmetingen klein model: l x b x h : 50 x 45 x 100 cm. Gewicht 30 kg.

Effecten

Arbo effecten:
Met deze gereedschapskist is het mogelijk dankzij het kantelsysteem om een gewicht van 80 kg (kist met gereedschap) met een lage tilbelasting in- en uit een auto te laden. Ook het verrijden vergt een geringe inspanning.

Efficiency effecten:
Er kan sneller gewerkt worden doordat al het gereedschap in één keer kan worden getransporteerd naar de werkplek. Ook de ordening in de kist en de afsluitbaarheid dragen bij aan de efficiency.

Randvoorwaarden

Technische:
Geen

Organisatorische:
Geen


Laatste update informatie: 15 februari 2008